Search This Blog

Monday, 13 January 2020

Sekolah: Label untuk Jadual Harian Persekolahan Hafni


Projek hari ni.
Siapkan jadual sekolah Hafni.
Tapi ni baru setel sekolah agama.
First time, try buat sendiri.😙
.
Mula2 dah beli A4 sticker, tapi hari ni tak sempat dah nak cetak semula pada sticker. Guna yang cetak pada kertas biasa je, kertas recycle lagi, hahaha. Alang2 nak salotape kan saje, guna je la apa yang ada 😬.
.
Hafni cuti hari ni, berikutan selesema, datang batuk dan demam. Dah ke klinik untuk test influenza, keputusannya level C.😷
.
Alhamdulillah hari ni dah tak ada selesema, demam pun dah kurang, batuk2 je ada lagi. Sepetang ni dia tidur lena, mudahan lekas sembuh, Amin 🙂


Tahun 2020 ni, tahun pertama anak bersekolah darjah 1. Tahun pertama juga enSuami pindah sekolah Tingkatan 6. First time ni dia sekolah sesi pagi. Saya setuju sangat bila dia tanya pendapat nak tukar sekolah ni.. Masa dia cuba apply tahun lepas, pergi temuduga, 3 orang perempuan, 1 lelaki, dia seorang yang dapat.. rezeki sebab lelaki, wakakaka.. Susah nak jumpa cikgu lelaki kan.. Padahal 3 orang guru perempuan tu, lebih hebat daripada dia sebab umur diorang dah 40-an, pengalaman lagi banyak, level Kebangsaan pun adoo..
.
Jadual sekolah enSuami pun print sekali. Sebab setiap hari, waktu balik tak sama, huuu.. yang ni yang tak best, pagi2 dah takleh pi shopping barang dapur sama2.. saya pun jadi malas nak keluar sorang2, ngehh..
.
#makanakbarumasuksekolah
#organizingismyfavourite
Daisypath Anniversary tickers