Monday, 4 April 2011

Pameran Pengantin @ PWTC

Antara Ayuni, Puteri, Atiqah.... Sapa yang akan kawen???
Nabilah? Nabilah dah selamat dah, Alhamdulillah =)

Sampai hati, mereka bertiga buat komplot, x ajak Nabilah? Hua hua hua....
Saya pun nak pi jugak!

Memang la ceq dah kawen!
Tapi nak jalan2 ja, xkan xbleh?

Bukan macam ayat Put, xbleh blah =)

Yeh, dapat naik tren jugak....
Pi naik komuter, turun kat stesen Putra.

Ok, masa sampai tu lalu kat The Mall, semua restoran fast food.
*Telah diberitahu oleh Atiqah, area sana byk fast food

Saya nampak Pizza Hut.
Saja la kata, Satni kita makan piza lah!

*nak ke depa ni, makan piza???
Kawan2 lain gelak2 je..
Macam idea ni xbagus je..  
OK *mode mengalah =|*

Singgah The Mall, p kedai BATA..
Cari kasut/sandal/ untuk Tiqah..
Sandal dia pakai ada masalah kesihatan, hehehe =)

OK, dah sampai PWTC...

Nabilah datang PWTC ye Wak...

Waktu makan tengahari, kami makan piza jugak!
Yehhhhhhhhhh!

Saya nak yang Cheese lebih, encik!
Put nak Island supreme...
Atiqah nak Hawaiin pe..ntah..

Nabilah tau nak pizza, cheese lebeh....Harus!!!

Sup kat pizza ni, selalu xhabis...
Selalu xminat...
Tapi kali ni, habis semua Nabilah makan...
Sedap ke? Lapaq kot? Hehehe....

Yeh, pizza kami dah sampai...
...............Jom makan pizza............

3 comments:

  1. Salam nabilah...

    hehehe..

    sabo jolah, siap wat entry lagi eh..(~_^)..

    kelakar bila ingat balik ayat nabilah ttg cara tiqah makan.."First time kami tengok orang pakai purdah makan..."..hehehe...

    ReplyDelete
  2. ha la, kami nak tengok, maaa

    kot2 bo diri sendiri plak yang pakai..

    nak tau metod2, dah tau..bo la adjuz, hehe...

    ReplyDelete
  3. hi3..boleh jah..tapi apa y penting, kene minta izin encik suami dulu lah ye..nnt kalau dah dapat, kite sendiri akn ajarkan..hi3..

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)