Friday, 29 April 2011

Anak Saudara Baru Aida dan Ulfa

Semalam teman Aida ke Kajang Medical Center, melawat anak saudara yang baru selamat dilahirkan pada 28 April dalam 5.30 petang. Baby girl lg. Aida kata Ummi baru ada sorang cucu lelaki, yang lain semua perempuan.

Ni anak Banglang, abang ulfa yang tinggal di BSP.
Masa sampai kat hospital, jumpa kak Shida ja.
Pas2 dok sekejap, BangLang datang dengan anak2 dan bibik...

Nak tengok baby ada dalam nursery kat tingkat 2.
Jom tengok baby...........=)

Aida dan Banglang dengan Iman tengok baby
Iman lari keluar plak, dah puas tengok baby kot...

Kami la plak nak masuk, kalau Iman xnak....
Suka tengok Iman, kulit cantik bersih sejibik macam MakNdak dia....
Aida dan bangLang keluar, baru kami dapat masuk tengok.
Sebab nurse xkasi masuk ramai2..
Kesian kena pakai tiub masuk hidung, ada sedikit masalah pernafasan
Harap baby cepat sihat.
Mungkin sekarang dah kuar hospital.
Cepat sihat Ummi dan baby.
Moga jadi anak solehah. Amin

Nak tunjuk jugak anak2 sahabat yang lain

Anak Alhafiz dan Fatihah
Muhammad AlFatih nama dia, isk isk isk =/



Anak Kak Kinah dan Samawi
Aisyah Humaira nama dia, isk isk isk =/


.........Ulfa, anak lelaki kotttttttttt........



No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)