Monday, 11 April 2011

Misi 3 : Yang Mana Satu Pilihan Kanda?

Dinda : Kanda, kanda... Dinda cantik x, Kanda?

Dinda : Kanda, kanda... Kanda bahagia x, Kanda?

Haha, intro pe ni?

Haha, saja termuncul idea ni tadi semasa sedang berjalan ke pejabat. Di tangan dah pegang edaran iklan Proton. Plannya nak scan dan post kat blog.

Haritu, masih dalam tertanya2 dengan enSuami, dan dengar2 cerita dari pengalaman orang yang dah membeli keta baru keluaran Proton. Masa balik umah tadi ternampak iklan ni...

Ooo macam ni kiranya... Sebelum ni xpenah amek tahu. 
Sekarang ni pun tau2, paham2 sket je la.. 
Selebihnya serah pada enSuami buat keputusan.

Saya bagi info sket.. Hujah dan bantahan...=)
Lepas ni, harap enSuami kekal dengan keputusannya..

Nak pilih yang mana satu, Kanda?
Ooo, Dinda tau Kanda nak pilih yang mana...   =)


Bila di'usha2'..
Banyak tanda tanya ???
1.3 STD MT... Mende?
Apa STD? Apa MT?
Tengok2 lagi..
Mana harga untuk Manual dengan Automatic? Katanya harga berbeza?
Ha, agaknya STD stand for STANDARD???
AT = AUTOMATIC??? MT = MANUAL???
EXEC = EXECUTIVE??? Ye ke?

Kanda, kanda? Betul ke ni, Kanda???

Berminat dengan Proton???
Klik sini.. Proton.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)