Tuesday, 26 April 2011

Karnival Aksesori Wanita dan Produk Halal

.::Sabtu, 23 April::.

Majlis Penyampaian SMUE
SMUE kali ni, penyampaian khas untuk Dun Bangi sahaja. Semua penerima seramai 36 orang. Nabilah incaj untuk jamuan makan. Sigh betoi bila majlis habis awal, tapi janji ngan pihak restoran nak makan 12.30. Kalut ceq, tebal je la muka masuk restoran semua tetamu yang ada. Minta maap, noo...Elok nak habis makan, ada pandangan tertarik ke sesuatu. Kak Yus kata, Ustazah Bahyah...Ceq pun tgok, ngeh ngeh.. Oooooooo, hebat.
~Keluar makan dengan anak dia kot, xnak la ganggu nak bergambar, kaco daun je kang. Anaknya cantik macam mak jugak ye, Alhamdulillah.~



Devotees dan Far East
Tengahari ada persembahan kesenian oleh Kumpulan nasyid Devotees dan Far East. Huhu, apa yang best dengan diorang, kami pun xtau. Tapi Devotees ada album terbaru la tu, Far East stil lagu2 glamor dia macam Ahlan Bina, Saat Lafaz Sakinah, Nur Syahadah dan Menanti di Alam Barzakh.



Nak dok makan jugak dengan kumpulan nasyid ni?

Sempat minum je, sebab makanan baru nak order, jadi macam segan la plak nak tggu lagi.
Lagipun tadi dah janji dengan Iqa, Nabilah dan Yana makan kt umah, so dia nak masak.

Karnival berlangsung sehingga 1 Mei ye. Pelbagai program diadakan pada hujung minggu Sabtu dan Ahad.
Sesape nak shopping beli baju, meh la PKNS Bangi. Barangan berkualiti dan banyak pilihan.
Jemput datang ye!!!!!!!



No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)