Sunday, 23 November 2014

Daisy dengan baucer KFC


Assalamualaikum..

Siapa yang suka baking kek, biskut dan pastri yang lain.

Just nak bagitau, kat Tesco jual murah2..
Daisy 1KG.


RM 7.49 satu tin.
Saya rembat dua tin terus.

Kalau tak silap, promo sehingga 26 Nov.
Atau selagi stok masih ada...

First time beli Daisy, tak tau lagi macamana rasa.
Mungkin kualiti sama macam Planta je kot.
Sebab marjerin kan....

Guna marjerin2 buatan Malaysia, pun tidak kurang rasanya dari butter.
Bagi saya sama saja hasilnya...

Macam tu juga sukatan bila saya masak.
Walau guna butter atau marjerin sekali pun...

Cuma marjerin yang dalam plastik tu je, kureng sikit kualitinya.
Sebab terlalu berminyak dan masin.
Kalau guna untuk menumis masakan, sesuai sangat.

p/s : saya cari yang murah2 je untuk jimat kos. tp utk kualiti yg sama la.
bekas yang dah kosong pun boleh guna untuk simpan makanan kering.
Recycle lg, jimat lagi :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)