Thursday, 31 March 2011

Tautan Hati NabilaHasyim by MrOP@ Kg Baru

Tergerak hati nak tengok2 kat FB MrOP kot2 ada gambaq kawen ceq kat situ. Rasa hati saja tekan2 kat D.u.a.r.i.b.u.s.e.b.e.l.a.s. punya album.

Aik, ada la. Sebab ceq x fren dengan MrOP kat FB (*fren dengan isterinya saja) jadi terlupa nak tengok2 kot gambaq kawen kitorg dah uplod kat mana2. Selalu tengok kat websitenya, xda lagi. hari ni baru nampak muka sendiri.

Auwwww, malu. Hikhikhik.........

Tutup muka sket, dah malu...=)

Oh, dah nampak bilik kawen I yang simple je....

Pergi sambut enSuami dan keluarganya kat jalan kampung kami...

enSuami terkejut kot, sebab saya suh senyum kt MrOP untuk klik......


...............Sket jer, limited edition lah..............

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)