Friday, 4 March 2011

Sudut Snap Idaman

Hoho, debaran nak balik malam ni...
Tadi, ada berita gembira..
harap bila balik umah nanti, ada banyak banyak banyak lagi berita gumbira, Alhamdulillah.

Dah lama cari.
Dah lama simpan.
Sudut snap Idaman..
Dulu ingat xdapat nak cari OP yang pro...
Jadi, simpan2 la wat panduan.Kot2 bo jadi kenyataan.

Memandangkan sekarang dah dapat cari OP, yang pro... Nak tunjuk gak sebagai kenangan2 research yang penah dibuat, chewwah.
Tapi perlu diketahui saya pakai braces..tentu senyum xcantekkkkkkkkk, ~sobsobsob~

Camna ya, harap dapat adjuz dan beri tunjuk ajar..
Aik, ada ke OP tunjuk ajar pengantin macamana nak senyum??? ~ngeee~

Apa2pun serah pada OP di hari majlis nanti. Harap OP selesa dengan keadaan rumah kenduri yang xseberapa.. Dan pengantin yang xberapa CumiL ni ~teeet~









































Tapi semua ni untuk tatapan semua Pengantin.
Jangan OP saya terganggu lak, tengok gambar2 ni..
Wat la sekreatif yang ada besa buat, yek..
Kami OK ja..
Mana part yang wajib nanti, kami nak request...
Especially, yang ni...
Sarang nhe.........
Hehe, ada 1 lg yang WakSabar janji nak buat untuk memenuhi request saya.
Upah untuk susah payah prepare untuk kawen.. 
Yes, I Like!

dan yang terakhir, seharusnya OP saya merakankam semua DIY projek yang ada di sekitar majlis.
Harap sangat ada kenangan dalam album nanti selain dalam blog ni..

OK, nak balik sudaa..
Sebelum tu, nak kena pi klinik gigi dlu, nak tukar braces baru..
I want pink pink pink colour ha, doctor...
Tatatata..........

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)