Monday, 27 September 2010

Ziarah Raya 2 dan Doa Selamat

Aisyah Samsudin, mak ayah asal Kedah, tapi dah lama menetap di Selangor, sama juga macam Ana la. Dulu dia student Sains Nuklear, FST. Anak tunggal ni, sorang ja buah hati mak ayah. Ni nak pi jauh2 plak, isk isk isk...
Dapat sambung Master.
Pas2 teruskan cita2 nak cari pakwe Jepun.
Ganbette Yamashita Midori chan!

Pi majlis kenduri ni, diorang speaking Japan je..
Semua kawan2 sek-sek yang amek kelas Japan Language..speaking Japan je la.
Ana pun semangat! Katanya, berbaloi datang sini. Lagi berkobar2 impiannya nak ke Jepun.
For the first step, Ana plan akan ke Japan pada bulan April 2012, bersama Japan's coursemate dia.
U Ai Lee ni, classmate Japan Aisyah. Ai Lee last semester degree, Sains Aktuari, maknanya Junior Aktuari Ana la, sebab dulu Ana Sains Aktuari.
Nabilah ingat dia junior Nabilah dah, sebab Chinese kan, tu yang tergerak hati nak tanya, tengok2 junior Ana, hehe...

Easily join together with her. Sebab Aisyah habaq, dia ja budak Chinese yang xkawan dengan Chinese, kawan baik dengan Aisyah ja dalam kelas.
Teringat lak kat my best friend, Fei Chin. Dah balik dari New Zealand belum orang ni, kata nak pi 2-3 bulan ja, ni dah libeh nih...

Bergambar masa nak balik tu. Sebab rasanya xsempat nak hantar ke KLIA, sebab 2hb Oktober, Ani (kembar Ana) nak kawen. 3hb kenduri umah sebelah laki plak. Tapi Aisyah fly malam, mungkin sempat, mungkin x pi, xtau lagi.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)