Tuesday, 21 September 2010

Barang Hantaran

gambar ni nak tuunjuk pasal baju hijau yg kami bagi tu agak besar cikit , tengoklah kat bahu tu jatuh cikit, tp ok la xnampak sgt, hmm xtau la sy membesar ke x skrg ni
Ooo, gambar ni penah bagi by emel dlu kan, xperasan plak Nabilah baju tu. Dah lama xtengok.


tu dia , mai rapat2 tengok harga dia, sell sungguh ni, memang banyak discount
Gift set tu, barang2 pa???

 
ni antara barangnya, wallet, tali pinggang, n kepala tali pinggang, siap dah balut dgn kotak lagi, jenama menarik gak

yang ni swiss polo punya kotak tali pinggang , tp tali pinggangnya mcam retak ja, xtahan lama
 mudah retak tu sbb pe? Kulit kah?

yang ni jenama larrie , cantik  n serba hitam huhu, cantik juga box dia


mmm, ni la nak tunjuk kat enti baju sepasang yg dah siap sekali dengan tali tai, tinggal pilih ja, mana yg berkenan suaminya cantik, n sedondon,  siap boleh dibungkus lagi,  hmm ada juga yg buat tiga sekali  baju, tali tai n seluar , tp harga dalam 100 lebih la
xlawa pun match yg dia buat. ke bagi laki dah smart dah camtu???
kalu mcm ni xmahal sangat dari 19.90 hingga 30 ja, tp kadang 2 xcantik sgt
Emm, kureng....

ni lagi wallet tali pingang cantikkan box dia, letak terus dekat dulang hantaran mmg cun

 ni yang kami servei di JJ tp xbanyak pilihan, mcm biasa2 je desind dia, tp harga oklah 200, sepasang, xpun yg perempuan punya murah cikit
sebb kecik kah?
tengok ya banyak juga tu pening nak pilih, nantikan ya PIlihan kami di post yang akan datang huhu, bagi sy cantik tp enti xtaulah mcmana, huhu

Xbanyak pun Wak, barang2 yang masuk dalam senarai. 1.Set Tali Pinggang+Wallet. 2.Jam tangan. Ada lg 3 dulang kosong. Apa lagi dalam perancangan tu???

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)