Tuesday, 14 September 2010

hari raya


hari raya pertama, semua wajib pakai baju tema hijau , tp ini silap susunan gambar, sy susun gambar dari petang ke pagi, gambar atas tu dah buka dah samping , masa ni pas asar , dah balik dari sungai panjang, rumah pak  n mak sedara.. ini gambar dya latu suka amik style mcmtu , dari atas kepala.


ini dya dgn ee tgk tgn dia tu ada mp3 hanset ada 2 banyak duit betul budak ni.

hmm dya suh amik gaya bebas, xpandai la sy nak buat pose mcmana, hmm budak2 belakang tu suka la,boleh posing mcm2 , kami ni xpandai la, hmm maaf la, huhu




kepala ja boleh lentuk , sebb camera tu letak kat tepi bukan kat centre, tu yg pandang tepi bagi nampak kepala, rupanya muat semua.,yg ni amaek guna hanset ni dia tu yg sy ingat kecik ja...... hmm ok x warna baju kami, cantik x. harga nya rm 86  beli kat sg besar,


ni geng perempuan, mula kami pun nak menyibuk tp xpelah, bagi pelauang kat depa, sebbnya kami xpandai nak pose pelik2 ni , tu yg segan nak amik gambaq


smile, tgk gigi dya dah cabut dah braces dia, semua la senyum



bonda , ayahanda
 emak masak mini ketupat ja, yg lain tu lemang org bagi, ketupat palas pun beli ja, rendang2 pun banyak gak,.. hmm gambar kuih2 tu xdpt nak upload lagi sebb dalam hanset sy, yg cable dia tinggal kat swak. nanti dah blik sana kami upload lagi. maaf ye

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)