Thursday, 23 September 2010

Ziarah Hari Raya 1: 22 September 2010

Memang elok lah saya beraya malam ni. Sebab saya dah habis Qada' cukup2 hari. Niat nak lebihkan tu, lepas ni la kita continue balik, insyaAllah.

Idea nak beraya ni, Ayuni yang create. Ape mimpi dia ntah nak beraya kat semua umah kawan2 yang dah kawen tu? Alhafiz pun ditanya nya. Saadiah mungkin dia lupa, Hasan lagi, Yang ni junior, cam segan lak, =P

Masa sampai UsOdeng yang sambut tolong buka pintu, Natrah baru nak ready kot. Masuk2 umah je, terus menerpa ke Ahmad.

Apa lagi yang menarik, kalau bukan Ahmad. Natrah kata, kalau orang tu cantik, mesti Ahmad x tido. So kalau kitorg datang, Ahmad xtido lagi, maknanya kitorg memang cantiklah, =P Alhamdulillah!


Ah, excited semua jumpa baby... Klik kejap sebelum terlupa.

Asyik menjegil je Ahmad ni, huuu..... Senang jugak nak senyum..=)

Tu dia, elok Natrah jemput je makan, terus gerak ha. Orang yang xsabar nak makan spageti..=]

Ya, juadah Natrah...
~Spageti, Salad, Nugget, Sosej, Sagu Manisan~

Saya suka Kerepek Bawang ni....



Dah tertido dah Ahmad masa kitorg meting, 22:42. Xda orang nak main dengan dia kot.

Nak balik sudaaa... Jom klik2... Bukti ziarah hari raya...

La tudung tu, penyek plak, sebab dok bawah kipas...


Kesian tinggal sepah camni. Nak kemas, Natrah suh tinggal. Nabilah dah tolong cuci2 sket kat dapor. Natrah kata biar, esok pagi dia basuh. Tapi buat la sket.. Emm =)


 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)