Tuesday, 5 January 2016

HOME BINDER : Dah siap jadual dan kalendar 2016

Assalamualaikum...

Dah siap dah tampal kalendar dan jadual tahunan..
tempat tampal cam besa la, di pintu peti sejuk beku...kuikui
baru lengkap siap pagi ni...


Untuk tahun 2016, ada beberapa item yang ditambah..
selari dengan keperluan...
antaranya tambah kipas ekzos, penapis air, tong gas, dan;
pembajaan pokok!


Nak baja pokok pun kena ada jadual, huhu...
sebab tak nak lupa...
kang kesian pokok tak berzat..
buat masa ni, baja kopi pun dah habis...
belum beli lagi, tak sempat nak ke pasar/nursery...


Sementara tu, saya buat baja kopi sendiri..
kopi minum yang dibeli, dah keras kedung...
tak habis dimakan...
saya tuang air panas, buat pati kopi...
masa nak baja, tuang sikit pati kopi tu, kemudian tambah air lagi untuk siraman ke pokok...
entah sama fungsi ke tak, main hentam je la...
guna apa yang ada dulu...


Dan kalendar kuda pun tak dapat...
so semalam dah print sendiri dari softcopy yang enSuami download...
Pemilik asal ni pun buat sendiri je...
Lain sikit dari cetakan yang kedai kalau betul2 kalendar kuda-Cina...


Tahun ni biru pula jadi pilihan....
saja nak mewarna-warnikan pemandangan, kakaka....

Semoga azam dan perancangan berjalan lancar seperti yang dijadualkan...
ehemmmmmm, Amin....

Korang punya dah siap????
lambat pula saya update, heeee...

WhatsApp : 019-3330382
Tempahan Design:
Banner | Buku Iklan | Label | Logo | Header/Edit Blog | Kad Nama | Poster

1 comment:

  1. comel kalendar dia..

    saya letak baja setiap 1hb dan 15hb. senang sikit nak ingat

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)