Saturday, 9 January 2016

HEBAHAN : Pertandingan Ros Jepun di FB KPRJ

Assalamualaikum....

Waa, baru perasan ada contest la dalam group Peminat RJ...
tu pun tergerak hati nak masuk group..

Bukan apa, kalau masuk je, sakit ahti..
geram kot, pokok orang gebu-gebas, bunga banyakkkkkkkk, batang tercacak2 ke atas...
yang saya nye tak jadi camtu pun, huh....

Tak pe terajin malam ni, nak share je la..
sape yang join group tu, tapi tak perasan lagi pasal contest ni...
boleh la baca detail...

Catatan Puan NorAinon Othman..

Selamat malam kawan-kawan
Musim panas dah tiba.
Waktu macam ni memang syok tanam rj sebab cepat besar dan berbunga lebat.
Jadi Admin nak buat pertandingan bertemakan lautan rj.
Tunjuk rj yang kita sendiri tanam ala-ala lautan tulip kat Belanda.
Lagi meriah berbunga, lagi bagus.
Kalau boleh nampak bunga je, daun semua tenggelam.
Gambar terbaru ye!

✔ Pertandingan bermula malam ni sampai hujung bulan Februari 2016.
✔ Sertakan hashtag ‪#‎TulipAsia‬ untuk memudahkan admin membuat semakan
✔ Pemenang akan dipilih oleh admin
✔ Hadiah menarik menanti pemenang.
✔ 3 pemenang akan dipilih iaitu pemenang utama hingga ke-3
✔ kesudian mengambil bahagian dalam pertandingan ini dan memeriahkan group sangatlah dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih.
⭐idea bersama admin Kak Yong Mizah


Haa, baru saya tau, time panas2 macam ni RJ merimbun ye...
ingat kan mati kekeringan..
mati kekeringan sebab saya la tu, malas nak siram...

Panas membahang sekarang ni...
tapi kalau dah mood rajin mai, bermandi peluh pun tak pe la...

Camna nak buat bagi rimbun ni ye...
konsep Tulip Belanda gituu
macam tak layak je nak join...
bunga mcm tak ada je kali ni...

Dah la tanam dalam pasu...
tak boleh nak membesar sangat lah pokoknya...

Emm kita tgok la camne...
contest sampai hujung bulan 2..
otai2 RJ kata sempat nak rimbun kan RJ..
sebab cuaca tgh panas sekarang ni...

OK chayok!
Selamat Maju Jaya pada yang nak join...
Babai...

WhatsApp : 019-3330382
Tempahan Design:
Banner | Buku Iklan | Label | Logo | Header/Edit Blog | Kad Nama | Poster

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)