Friday, 26 February 2010

Ziarah NISA' di Rumah Pengantin Azura-Megat, Sungai Merab

Cadangan trip, kumpul kol 10.00pg, gerak kol 10.15. Pas2 tunggu org lagi, lamanya. Sampai kol 11. Dah hilang mood dah nak ziarah orang. Kak Azura ni, Nabilah xkenal jugak. 1st time ni jupa. So like usual, Im alwaz be a cameragirl. Bo nak mengarah2 org, pose utk dpt scene yg best. Kenang-kenagan kan..

Pi rumah Kak Azura di Taman Pesona. Baru lagi buka rumah ni. Yang lain2 pun sunyi lagi. Baru menduduki kawasan ni. Ada rumah yang masih kosong. Aqeen pun dok merisik2 kot2 ada rumah kosong yang boleh disewa. Sbb sekarang dia tinggal di apartmen. Nak rumah teres setingkat. Sekarang bujang selama seminggu ke 10 hari sbb suami outstation. Huhuhu..

Dah sampai kat "Singgahsana Zura-Megat"
Sewa, RM600 for double-storey house


Masa dok sembang2 ni, sape ntah yang angkat 3 buah album masa kenduri kawen lepas. Nak tengok la semua, sbb semua ahli NISA' xdapt pergi kenduri di Kelantan dan Perak ni.. Xtau la apa yang disibukkan dat time. Diorg nikah tahun lepas. Hampir 3 bulan dah kawen. Inai di tangan pun, ada yang tinggal sikit lg, ada yang dah xda lg.

Pas2, bagi sket cenderamata dari NISA', masa malam jamuan di D' Asria tu, Kak Zura xdpt join. Dats y, we were here =)

Jamuan Bihun Goreng dan Kek Coklat =P



Dah sudah makan ni, Lina tolong amekkan gambar =)

Masa ni, Kak Izzah (bertudung awning) baru sampai dengan suaminya.

kak Izzah, tinggal 2minggu lagi menunggu masa nak bersalin. Bercerita tentang pergerakan baby yg semakin ganas bila malam2. Anak lelaki. Tunjuk gambar scan baby minggu lepas dalam handsetnya..

Akhir sekali, dah nak balik. Suami kak Zura dan Kak Izzah tolong amekkan gambar.
Kak Zura-Kak Izzah-Kak Sab-Kak Azie-Lina
Nabilah-Aqeen-Haz-Wani.
Nada sembunyi kat belakang, sbb dia alergik bergambar =]

LESTARIKAN INISIATIF IMEJ SELEKTIFhttp://emo.huhiho.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)