Saturday, 20 February 2010

journey to carikei

 
ni la rupa tg manis terminal,sy sampai cini 7.30

tempat ni bersih mungkin sebab baru sapu kot, biasa bersepah gak,
 

mcm langkawi kan
  
ni dataran dia biasa depa buat konsert,
  
luas la temapt ni sesuai la dgn taraf bandaraya, sebb tu sy xdapat elaun pedalamn ceh
  
tu yg kecik bot utk captain kapal, ada rezeki boleh tumpang depa, 

Atuk, aweks xda ke? awek xmau nak zaujah ja, baru best cikit,lagipun pagi maasa ni mada awek semua tgh kemas rumah kot huhu
ooo sbb xda aweks ye..klu ada, mau la ye.. kalu da enti xjeles kah, sat gi ada org yg jeles plak, klu ada awek pun wat pe, xbest sgt
  
bkn suh tapi minta tolong kawan amik kan amik sendiri jadi dekat sgt aik salah ke ayat ni mcm betul dah
  
bot tadi


 
menunggu bot nak jalan,biasa ramai org tp mungkin depa naik 6.30 td

 
yg ni cikgu madnor, ni yg bertunang dgn cikgu wardah yg baru convert tu, alhamdullilah diorg dah ok balik setelah berdiplomasi n bertoleransi =)
 
best la rasa ombak, kadang2 ada ikan lumba2 lalu kat cini
  
tempat duduk,menanti org sampi



terminal besar kan

 
 matahari baru nak naik, awal kami dtg best o pagi2 sejuk,

 
taman kat tepi terminal

dalam bot eks press, yg oren tu life jacket, mcmcna berani ke nak naik?

patutlah warna lain. masa bot kosong, seat warna oren, pas2 bila ada org, jd warna lain plak seat2. ingat Us amek kt bot lain plak...( memang dalam bot lain2 pon =) bagi confius
apabila bot penuh ramai la org, memang semua yg naik bot, kena pkai life jacket ka? xla mana pernah pakai sy

yg ini pengalamn dulu dgn ust, dah rasa macam org indon pedatang tanpa izin naik atas bumbung, dah la panas masa tu terbakar muka

Em, dok agak dah mcm us Klate2, masa bila plak us ni ada lg..emm, ini gamabr tahun lepas
ramai tu pekerja indon n org kg, mcmnilah bila penuh terpaksa naik atas. tp yg baju biru ni bukan indon la, tp org yg nak jadi kaya cepat, ust yg pindah tu, tgh baca duit dari rumah, ats bot pun pikir duit.
 gambar kapal, tu kecik ja, sekian terima kasih, penatnya wat benda nih  hmm dah nagtuk mata
macam ni pun dah penat, isk..isk..tau pun penat... Himderuo naa? penat la nabilah ni kena upload 1-1 pastu blootht pun sama 1-1 kalu ada upah best cikit =)




No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)