Tuesday, 16 February 2010

Majlis Kesyukuran Rumah Fatimatuzzahrah...

Jamuan ni diadakan pada 11hb Februari 2010. Jamuan untuk Muslimat selepas Maghrib, yang Muslimin selepas Isyak. Pertama sekali dijemput dalam meting Lead Camp oleh Us Syukor. Pas2 bajet xmau la pi, dijemput untuk AJK Modul dan Program utk Lead Camp selepas kenduri tu. Nabilah Unit Publisiti & Promosi. tapi tau la itu majlis kesyukuran sempena pindah umah baru, Ijah dah ckp dlm Usrah bln lepas. Tengok2, siang2 dapat sms dari Us Syukor sendri, jemputan ke majlis. Alamak, dah dapat sms rasmi, cam xpatut plak x pi. Bila balik umah, Haz tanya. Em malas2 kitorg pun, pi jugak la. Sebab Ijah adalah salah seorang bekas ahli rumah Al-Hamra' jugak. Kira rapat sgt la ahli2 yang dalam rumah ni. OK kita pi semua. So, semua pergi kecuali Dira, sbb dia xblk keja lg. Selalu tengah2 malam baru sampai umah.


Waktu ni baru je sampai. Iqa baru nak salam2 dgn semua. Fiza, nampak baby, trus nak dukung. Bukan nak salam dengan orang dlu...isk,isk..
Balik dari majlis ni la, yang beria2 sangat Fiza, nak baby..nak baby..Syok dukung Ahmad. Ahmad Pintu..Ahmad Albab. Kitrog dok main2 depan pintu bilik umah Ijah sambil goyang2 badan kecikecikeci..mcm gaya anak gergasi yang dok main dengan Ahmad Albab dalam gua tu,hahahah...

Camerawoman is Puan Natrah. Dia pun suka mengambil gambar dan bergambar...Nanti boleh tolong Bos buat report untuk aktiviti JASA..Huhuhu

Main hentam klik klik je Natrah ni.. Fatimah(Anak Ijah & Us Syukor) pun xnampak..Watpe amek gambar makcik2 ni, xcomel mcm saya (Fatimah kate..)


Khusyuk main baby Ahmad (Anak Kak Aini Nabihah & Us Haziq) sampai xpayah duduk, berdiri pun xpa lama2. Nabilah pun terikut sekali sbb dok sebelah Fiza.

Emm, Ahmad ni ikut saper ni? Xmuka kak Aini, Us Haziq pun x. Conpius kitorg dok tgok2..


Ni semua adik2 UKM, FST pun ramai gak ni..Tapi xkenal nama dah. Yg FST, kenal la lagi. Hari2 ada reunion ha..

LESTARIKAN INISIATIF IMEJ SELEKTIFhttp://emo.huhiho.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)