Friday, 19 February 2010

uSahawan muda

  
 sempena sukan aritu sajala test market nak menjual, tiba 2 keluar air idea nak jual ayaq tebu,jadi carilah org kg yg ada tebu, nak test market ni 50 botol sy cuba jual, 1 btl rm 1, kos dia 1 botol 80sen, jadi untung 20 sen sebotol. benda ni mesti laku sebab org sukan haus.

 
em sebenar penuh ni, tp dah dijual separuh, ini kotak terakhir,lariss jamin lariss, dijamin fresh dari ladang, dalam masa 10 minit semua ni habis, murah tu sy jual xdapt kat bangi, ape lagi kg baru!! =)



magix td ada sekaarang xda, habis licin, jadi dapt la untung 10 ringgit, Bukan saja nak kena kan nabila suh jual ayaq tp nak bagi semangt, dapt untung bila niaaga ni, JUtawan kat malaysia kaya pun sebb tebu tau, jual gula jadi kaya, ha jadi apa tunggu lagi mari niaga  =) kata2 dari pekebun tebu tadi. ::

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)