Wednesday, 10 February 2010

Lunch @ Bukit Unggul Golf Resort



Cece, Dr sedang menghayati pemandangan semulajadi dari restoran resort





Yang ni la HR kepada resort ni, India ni





Ni plak Ari yang belanja kitorg makan kat sini. Ari ni keja kat resort ni benarnya, incharge bahagian garden, pokok2 bunga


Kitorg plak, masa dok tunggu makanan segannya berdua je perempuan Nabilah dengan Nada. Duduk semeja nak makan. Ada YB, En Mazwan, HR, Ari, Nabilah, Nada, Farid Albariti. Pas2, Nabilah terasa nak pi toilet. Pas2 ajak Nada, tanya waiter, mana toilet, dia tunjuk jalan. Fuyyoo toilet. Bo dok rehat, tido2 lg. Rest room kan.. Em, pas masuk toilet2, wat projek la apa lagi. Bila tengok cermin besar, terujanya!!!

So, amek la gambar dengan Nada. Kitorg berpoya2 dan poyo di situ. Yeh!!!
isk2 dua org ni dalam toilet pun bergambar

Tong sampah tu belakang,

Pas2 teringat ada As penah amek gambar rapat tepi cermin, ha nak try. Yeh dah buat...


Pas2 banyak lagi, berpoyo2 kat dalam2, kamera Nada xcantik eh, handset CSL. Yg CikTam dlu pun xcantik gambar dia. Org beli CSL ni sbb pakai 2simcard. Handset YB, Nokia. Nabilah dok tgok selama ni xjelas gak. Tapi bila compare dengan CSL Nada, nampaknya Nokia OK lg. Tapi Nokia tetap xleh tanding Sony Ericsson punya gambar. Lagi cantik. Dah penat di dalam, jom la keluar, bajet makanan dah ready. Perut dah lapar ni. Keluar2, tgok..ala makanan xsampai lg..Em, merendek dlu. Dok plak kat kusyen depan pintu rest room. Amek gambar lg, ada background air pancut, tp xnampak sgt. Trun tangga tepi tu, tempat makan. Malas nak pi sana, nanti dok menghirup udara asap rokok, rimas!!!


Pas2 dah setle makan, masa untuk balik. Nant nak solat Zohor lg. Dah kol 2 lebih dah. Pas2 kena la naik keta golf tu sekali lagi untuk ke lobi resort (tempat parking keta YB). Em mcm datang td, kitorg naik bertiga dengan driver skali. Nada kata segannya, sbb dia dok tgh, seblh driver. Sempat amek kat kaki, kedudukan kitorg dalam keta golf. Dok gelak2 ja kat atas2, nak tergelak2 sebab naik dgn laki2, pas2 cam lawak ja tengok function keta ni..Huhhuhu..


Ni dia pokcik yang bawak kitorg naik keta golf td...
 Ni dah sampai tempat parking, saiz keta golf.




LESTARIKAN INISIATIF IMEJ SELEKTIF

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)