Wednesday, 29 December 2010

D.I.Y 4 : Cop Mohor NabilaHasyim ",)

Saya nak buat cop!
Saya nak cop semua barang2 milik saya! dan Kami juga!
Its all belong to us!
Kami perlu ada cop mohor, hehe...

Design dah ada..
OK x camni, Wak?
Haritu kita nak buat warna biru kan???
Semalam dah siap tempah kadkawen kat Puchong.
So cop mohor ni juga harus siap seiring dengan kadkawen sebelum diedarkan kepada jemputan.
Saya mau cop ni kat sampul kadkawen yang kosong tu dan juga mukasurat dalam buku tetamu.
Xla nampak kosong nanti! Bijak takkk???
Hehe, jemputan umah Sekinchan, nak jugak ke?
Nabilah nak buat ni, untuk kawan2 OK la
Kalau jemputan yang mak jemput tu, xsempat kot nak cop, =/


Update 3 Mac 2011
Cop yang ditempah, telah selamat sampai ke tangan Nabilah.
Rupanya design islamorangputih tu telah siap.
Tapi bila Nabilah cakap nak ubah address blog, dia buat yang baru semalam.
Jadi hari ni, pi amek kat kedai tadi, dakwatnya belum turun sepenuhnya kat stamp tu.

Tunggu dalam 2jam, dah biru dah semua, try la cop..
Yeyeh, macam ni la rupanya, address blog yang baru, khas untuk Tautan Hati NabilaHasyim.. (^_^)



Untuk cop ni, belanja RM35, extra RM10 sebab ada simbol. Tulip...


Puas hati kan???
Nanti balik, boleh la cop kat Buku Tetamu..
Alhamdulillah...=)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)