Sunday, 12 December 2010

my E day

Perjalanan ke kedah
bil malam tu pi alor star mall beli la buah buahan ni, sambil tunggu makcik sampai dari selangor dia pi lambat cikit, pas makan malam baru mula operasi, mula nak balut guna plasti buah tp tgk xcantik...... susun punya susun x cun tgk,,, ubah lagi
try cara lain, tu makcik yg tolong buat
last2 ikat guna slotape, jadilah mcmtu

hasilnya

sesat pulak gambar ni, cincin tunang,mudahan menarik, hmm masa sarungkan cincin tu, mak terlupa nak bagi kotak ciincin n grant dia, xpelah nanti sy bagi kotak ni
mesti dah licinkan sekarang?
cantik bila malam tu, tp bila pagi dah jatuh gam x kuat, adui malu ni kalu tergolek kat umah pn intan
manisan betik, berharga rm 45 tp sayangnya bunganya x besar.kena tempah kat org lain, warna hijau putih sempena tempat kerja enti, daun hijau bunga putih=)
manisan
detik2 yang mengujakan,saat cincin hendak disarungkan huhu, nerves
bakal mak mertua anda
wah pn intan senyum je. mak pun senyum, nabilah bt ahmad ditengahnya =)
maafla sy xpkai baju grey, buat enti menangis =(
senyum cikit
hantaran kedua2 belah pihak

hantaran sy

gambar kabur
ni yg menarik sgt,huhu sy suka
cheese cake
buah
coklat sedap x?
hantaran kami baju, mudahan sesuai la,
Hantaran sebelah perempuan ada 5:
1.bahulu ikan, made in kedah
2. hasil tangan natsumi, cream puff ,sedap
3.external hdisk, terima kasih banyak boleh simpan banyak fail
4. ni pun kreatif juga cup cake, mula2 tgk mak pelik kenapa ada gambar abah dalam tu.=)
5. Buah-buahan, hmm bakul buat sendiri ya
dya, cik ummi, n mak

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)