Thursday, 9 December 2010

Majlis Pertunangan

 Sedih betul xdak gambar dengan Barang2 hantaran sendiri ke WakSabar..emm =(
Masa awal2 tu, xteringat langsung. Kol 10.15 baru stat bersiap salin baju. Elok siap, Family Wak pun sampai, mana la sempat nak klik2 dengan hantaran tu.

Proses sebelum majlis je sempat klik2 sbb guna hset Sony ni.
Nabilah tunjuk yang xda dalam majlis semasa family Wak ada.
Nabilah buat banyak creampuff ni, sampai 3 adunan.
Cadangnya nak hidang untuk tetamu lepas makan. Tapi tengok mcm kenyang sangat, Nabilah masak, Pn Intan pun masak. Emm, so xkeluarkan creampuff dan cupcakes.
Yang dapat family makan, hanya yang ada dalam bekas hantaran je. Cukup ke ye?
Harap cukup, saya minta maap la, sobsob ='(


 Bo baca x, apa yang tertulis kat cupcakes ni?

 Dulu, iye iye je Nabilah tanya bo guna x, NabilaHasyim ni masa tunang nanti? Sebab selain imej cupcake yang dalam hantaran2, ada 1 lg yg tertinggal.
Banyak la jugak sebab knpa xmasukkan.. Sebab cup cake tu saiz besar, xmuat bekas hantaran yg dibeli. Sebab NabilaHasyim tu sepatutnya bersambung seperti biasa, tapi bila buat edible image tu, amek kat kedai dah jadi camtu plak. Camna la org kedai2 drag imej tu, smpi perkataan tu terpisah 2.
Dah jadi xelok, xmau la letak. Tapi bagus juga xletak, xla saya malu sendiri nanti, huahuahua...

 Ha dah siap tampal, muka2 terpilih istimewa untuk cupcakes ni..

Semasa proses nak hias cupcakes.
Ntah pa2 la pk2 balik.
Nape la susah2 buat semua ni..
Bridezilla ni memang menyusahkan diri sendiri.
Mcm dah serik, kena bising2 dgn mak lg, emm =(
Tapi saya masih ada impian lagi untuk big day saya!
Camna ni, nak buat x?????????????????

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)