Monday, 20 December 2010

KAD KAWEN READY-MADE

PENCETAK : KANDA & DINDA WEDDING CARDS

Asal cadangan nak buat kad kawen ni kan???
 
 Yang Hitam-Putih
 
 Yang Ungu-Putih

Pas2 pk2 balik, dengan promosi hujung tahun yang ditawarkan sekarang di kadkahwin.com dengan potongan 10% untuk kad Lite Begonia, RM0.29 untuk kad simili 140gsm, saya nak tukar plan.

 Tapi, Nabilah nak buat yang Artcard 230gsm, dapat RM0.33 untuk 1300keping setakat ni, pastu dapat diskaun 10% lagi.
 Hari2 ada orang hantar kad kawen ni kat YB. 
Tengok cam eksklusif. Dia pilih warna kelabu, kad tetap warna putih, keras, licin n kilat.
Pas2 kat bunga love tu, boleh letak gambar pengantin.
Cun kan???
Masa tu jemputan tu buat satu pihak ja.
Kad ni plak juz ada dua page, so agak musykil kalau untuk 2pihak, jadi camna yek???
Dah tepon kadkahwin ni, dia cakap nanti kad belakang bahagian peta, dia bahagi dua untuk letak 2 peta bagi jemputan kedua2 pihak. 
Oooo gitu, ingat dia tambah kertas 70/80gsm kat dalam tu, emmm...
Nak wat ke x?
Kalau pilih kad Lite Sufi tu, nant sama cam Amierul..kawan2 dekat lak tu..
Lite Begonia ni, kwn2 UKM xbuat lagi kot...
 
 Contoh banner/bunting yang happening, ceria2 ja..
 Xla skema sangat macam selalu tengok..
Hebat kan???

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)