Wednesday, 8 December 2010

Homestay Taman Orkid

 Ni master bedroom. Saiz katil mcm tu, kira Queen size ke???
 Ada bilik air, kipas + aircond, almari baju.

 
Ni bilik kedua, ada katil double-decker, ada aircond. Perabot, rasanya xda. Ada besi untuk sangkut baju asa la.

Bilik ketiga dah dekat dengan dapur. Sebelahnya blik air. Sebelah bilik air ada toilet. So total toilet, 3. Bilik belakang ni ada kipas je, xdak aircond.

Yang ni ruang tamu. Kalau xmuat tido dlm bilik, kat sini pun bo hampar toto lagi untuk tido. So, kna la bawak toto untuk backup..Kat ruang tamu ni, ada kipas dan tv.

Ni ruang makan. Sebab rumah ni corner lot, jadi ni bahagian tambhan la ni. Ada sinki kat sebelah dapur tu. 
MakCik Bee (kawan mak) kata, tempat ni sejuk, xyah risau pasal aircond, kipas je. Tingkap pun banyak, memang selalu sejuk la dia kata.
Kalau conpem, bagitau Nabilah, Nabilah boleh cakap kat mak. Nanti mak bo habaq kat MakCik Bee tu terus. Ni kira booking by member, bo la dapat tempat. Setakat ni dah 4booking untuk kenduri bulan 3 dan 4.
Hopefully tarikh tu xbertindih dengan majlis kita. InsyaAllah

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)