Sunday, 19 December 2010

Hari Keluarga JASA-IPU 2010

Lokasi : Air Tenang Resort, Janda Baik, Pahang
Tarikh : 17, 18, 19 Disember 2010
Format : Hari Keluarga, Santai-santai, Mesyuarat Agung JASA dan Ko-JASA

Menarik di Resort:

1. Tumbuhan Yang Segar.

2. Air Sungai Yang Sejuk

3. Bilik Penginapan Yang Dingin tanpa Air-cond
 Bila tengok Abg Adram main badminton dengan isteri dan anak2, baru faham nilainya bercuti. 
Bukan mesti pergi ke tempat yang mahal, atau terlalu cantik, tapi boleh meluangkan masa dengan keluarga tanpa gangguan kerja adalah cukup baik memenuhi syarat percutian keluarga. 
Bukan perlu nak ada aktiviti yang best2 pun (ayat sedapkan hati AJK yang kureng), tapi sekurang2nya bila dah dapat meluangkan masa dengan family, kira OK la tu. 
Peluang camni, hanya dapat bila kita keluar dari kawasan kediaman. Barulah dikatakan bercuti..
Cuti2 Malaysia...=)



Anak2, main main gula2...


Bawak bola pingpong dalam sudu..



Bapak2 main kerusi muzik, =]

Sesi taaruf bagi geng muslimat. Mesti tanya zaujah kepada sape?
Saya suka soalan ni, sebab nanti saya ada jawapan untuk soalan ni, hehe..insyaAllah


Kanak2 CumiL, main air ~ngeee~

Bukan sengaja nak pakai jaket masa masuk ke air, tapi dah memang pakai jaket, lupa untuk ditanggalkan.
Soalan orang bijak, kenapa mesti buka jaket bila nak masuk air? Nabilah suka tanya =)
Anda ada jawapan?

Tajul Ariff Tajul Arus melayan kerenah anak2 di sungai yang sejuk..

Ajk yang setia berjasa. Pinggan mangkuk orang lain makan, kitorg yang basuh..
Baguskan??? Kahwin la sama saya, =] kecuali yang tudung pink tu..

Sekeluarga anak beranak makan bersama.. So sweet..

Isteri bermesyuarat, En Suami menjaga anak. Contoh yang terbaik dari HK 2010.
Rajin suami kak Rahmah jaga anak. Hebat isteri di medan juang, suami berjasa untuk keluarga.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)