Monday, 7 May 2012

Nak mekap keta kami hujung minggu ni...



Dulu xpaham apa la menatang I Love Discount ni eh....
Orang masuk, kita pun nak masuk....

Selalu dapat emel dari ILD, xpenah nak buka tengok pun..
Sebab first time buka xpaham......

Orang jenis malaih nak baca, macam ni la haih...
Omputih plak tu, susah sungguh nak perah otak, hehehe...

Sekali tu ada masa nak menyelami sedalamnya, apa itu I Love Discount...

Pastu baru paham, apa pentingnya ni...
Pastu bila dapat emel dari ILD, memang xsabaq la nak tengok..

Satu hari (baru2 ini) ada diskaun untuk tinted keta.
tempat Damansara.
Tunggu sampai dah 5 orang yang membeli.




Skg dah cukup 5 orang.
Pastu camna ekkk?
Ada 1 hari lagi...

Apa akan terjadi lepas ni...
Tertulis di situ, baucer valid 11 Mei...

Maknanya hari Jumaat ni stat.
Plan tu nak minta Wani Damansara tunjukkan jalan.
Dia kata dekat ja dengan opis dia...

IKEA pun dekat dengan opis diaaaa, I Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Maknanya nanti nak pi mekap keta, sementara tu boleh shopping kat IKEA?
Yeayyyyyyyyyyyyyyy!

Hari ni nampak lagi treatment untuk keta.
Bagitau kat enSuami, dia kata amek la...

Amek lagi??? Adoi....
Cepat oo orang beli dah 147 orang dah.
Agaknya memang berbaloi2 ni..
RM50 ja untuk semua Polishing + Waxing + Claying + interior treatment..
Mana nak dapat tu, semurah tu...
Kan? kan? kan?




Isk, nak amek ke tak ehhhhhhhh???

Sape nak jugak diskaun????
Meh klik sini

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)