Thursday, 10 May 2012

Bisnes baru kat blog NHB


Okey, kepada kawan2, pembaca2 sekalian.........
Terutama kepada Wanita Cantik di luar sana,
Cik-cik, Puan-puan......

Silalah sila...
ke blog NHB untuk memilih mana2 handbag idaman kamu.batting eyelashes

Design sangat trendy, selera anak muda dan untuk kelihatan muda.big grin

Harga sangat la murah, mampu untuk dimiliki.
Jenama Sophie dari Paris yang baru dilancarkan awal tahun ini di Malaysia.

Rambang mata jugak ni, mana satu nak pilih.
Dikhabarkan setiap keluaran beg yang dipasarkan hanya dipromosi dalam tempoh 48hari bekerja.

Lepas dari masa tu, design baru plak keluar.
Kalau dah habis stok tu, memang xdapek lagi la nak beli.
Hanya 5 design terpopular akan keluar lagi untuk volume seterusnya.

Meh le menjamu mata dulu...
Kalau ada yang berkenan, jangan segan2 la nak tanya saya ye...hee hee
Ok, love u all, saya sedia membantu. TQ kiss
Ok, boleh klik sini ya..

http://nabilahasyimboutique.blogspot.com/

*membantu saya untuk memulakan perniagaan. lepas ni nak berenti keja nak dok umah, big hug

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)