Thursday, 23 June 2011

VOTE FOR US!!!


Semalam masuk lagi pertandingan Selangoridamanku.com anjuran Kerajaan Negeri Selangor untuk hebahan maklumat. Mula-mula, macam xsesuai je nak join pertandingan ini. Ingat blog yang ada kaitan dengan negeri Selangor je layak masuk.
Tapi bila tengok blog yang tertinggi dapat undian pun, bukan lah banyak sangat info tentang negeri Selangor dalam blog dia tapi lebih kepada kehidupan peribadi dan kreatif, jadi blog ni pun layak nak masuk.

Kalau xmenang blog berinfo, kreatif atau apa saja......... suka nak masuk pertandingan sekarang.

Nanti bagitau saya lagi, ada pertandingan apa kat Malaysia ni, hohoho....

Dah daftar blog kat website tu...
Pada sesiapa yang nak join pertandingan ini, boleh ke http://selangoridamanku.com/

Untuk nak undi blog Tautan Hati NabilaHasyim, bolehlah VOTE segera sehingga 31 Oktober 2011.
VOTE untuk kami ye di http://selangoridamanku.com/votes?cat=3&sort= ye... OK, VOTE jangan x VOTE!




2 comments:

  1. ok senpai, no problem...i'm goin' to vote your blog

    ReplyDelete
  2. hehe, ok..
    domo arigatone, azman senpai=)

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)