Sunday, 18 July 2010

setengah hari di rumah h.i

bgus juga enti bagi idea tu, masa tu tgh bored sgt, enti bagi idea terus cepat 2 dpt semangat idea......dalam tengah baring tu amik la gambar dinding n syiling. n sekitarnya



terus je bangun amik gambar 1 rumah. masa tu h.i dah ajak  makan tengahari dia nak masak

canti juga rumah ni sesuai la dengan sewa 250. banyak bilik complete ada kerusi n tv


 amik gambar sambil baring tu Pemalasnya orang ni..sambil baring dia amek gambar ye..isk3X rumah dia memanjang ke belakang

siap ada carpet


 beranda rumah


dari dapor ke depan

tu dia chef tgh sediakan bahan sambil membebel Membebel? Membebel kat sape, kat Wak la tu, malasen!
kenapa ko amik gambar aku? aku x suka la, aik bukan ke cita ko nak jadi artis jadi paparazi nak la amik gambar candid. mana de nak amik gambar smart je.

 
Menggoreng....
 Sambil menyanyi tu..
menggoreng

jjj ? Jeng..jeng..jeng???


udang goreng kunyit kicap



asik hi je saya pun nak masuk jugak iop =) Yelah, masuk la HR, emmm=]

ada lagi satu lauk kari daging tp x sempat amik

petang tu kami pi rejang makan nasi goreng pulak, ok selamat jalan Keja makaaaaaaan je orang ni kan?kan?kan?


No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)