Tuesday, 13 July 2010

My Bestfriend @ Her Department Dinner

Ana ada dinner kat department dia kot. Nabilah xpasti exactly, tapi memang kat tempat kerja dia la, kat Maybank tu. Bila tau nak ada dinner, dia habaq nak pakai baju korea macam dulu kita buat. Nabilah tolong kami, boleh? Err, nak tolong pa? Camna nak buat baju tu, kami dah lupa la.. Nabilah tanya pi mana baju kita yang dulu tu? Dah hilang, kami xtau dah pi mana. Emm yang kami punya ada lagi, tapi ada kat Kedah la. Tolong la buat lain, huhu...

Ana pun cerita susah dah nak dapat blouse potongan Hanbok. Emm, camna ni? Pas2 masa jaga kaunter SPR kat pasar malam seksyen 1 tu, Nabilah jalan2 kat gerai baju depan kaunter, kot2 ada design baju yang dicari.

kalau nak cari sebijik macam kami dulu, xdapat la.... Korea vs Malaysia. Tapi ada seakan2, Nabilah pun bagitau Ana. Tapi pilihan warna ada Ungu, Biru, Maroon ja. Kalau tengok maroon macam pudar. Tapi akak jual tu cakap, amekla maroon, sesuai dengan adik yang cerah, baru nampak naik. Emm, perempuan memang nak mcm tu kan? Ana nak peech. xda. So amek maroon, dia kata ada tudung maroon, bo match kot nanti. So, set, beli sudah..

Tengok2 hasilnya hari ni, fuhhhh......... Xsangka plak Ana nak buat mcm ni, huhu..
Pandai dia skg melaram =)
Siap buat berlapis, bertingkat. Selama ni dia dok cerita dalam tepon, Nabilah xterbayang, tengok gambar, baru tau, oo yg ni yg dia dok cerita hari2..

So, jadilah macam ni... Wah, yukata, Hana san!!!


Kitorang suka buat, Sarang nhe, =)
Sebelum majlis lagi, Ana dah dok cerita2, kami nak buat Sarang nhe nanti, Nabilah, ngeeeee........Akhirnya, dah buat sudaa...




Ni, aksi pe ni, sory.......... =P ha, baru ingat ni aksi model Taiwan..jap kita cari contoh..


Ye, camni, suka letak jari kat mulut, atau gigit jari masa klik gambar, tihihi...=]

Ok, kot...

Yang xsangka ni, bunga kat atas kepala tuu.......

Ana kata, dia kena wat tarian No Body, Wondergirls tu, lagi dahsyat...kuikuikui....
Perfomance bo tengok kat cini, xleh embed la plak... No Body, Wondergirls
Tapi xjadi, sebab China guy tu xhadir, so xdapat buat I want No Body, No Body, but You... (sesuai cakap kat Wak) =P

Habis sudaa...


Bila tengok cantik camni, hah nak buat baju kawen la, Wak! Jom pakai, Wak, baju kawen Korea. Ada berani?

Ngeeee...pengsan Wak!!!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)