Wednesday, 20 April 2016

HEBAHAN : Macam-macam seminar ada!!!


Konvensyen Tarbiyyatul Aulad

~Konvensyen Tarbiyyatul Aulad~
*Gift from Heaven*


Cappucino Cinta

~Cappucino Cinta~
Musical Talkshow


Konvensyen Kontrak Cinta ke Syurga

~Konvensyen Kontrak Cinta ke Syurga~



Yang ni seminar untuk graduan Master/PhD..
Maknanya Universiti/Kelab/Persatuan Pelajar, yang ingin buat seminar berkaitan Cara/Tips menulis Tesis dengan cemerlang dan cepat.
AJK/Urusetia boleh hubungi nombor yang tertera untuk mendapatkan kertas kerja seminar tersebut.
Seminar/Penceramah tu percuma sahaja..
Cuma semasa seminar berlangsung, booth jualan buku tersebut dibuka untuk sesiapa yang ingin mendapatkannya sebagai panduan..

Apa-apa pun seminar yang dinyatakan di atas, sila hubungi AJK/Urusetia yang tertera..
Saya hanya tolong hebahkan sahaja di sini..
tapi tak terlibat langsung dengan mana2 program di atas.

Mana la tahu, ada sesiapa yang mencari2 sesuatu yang berkaitan dengan program di atas kan..
boleh la join kalau berkelapangan...

Selamat berseminar lah ye...

#Kempen1Gram1Bulan1Keluarga
#NabilaHasyimKayaEmas
#SemuaTentangEmas
#0193330382

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)