Saturday, 28 November 2015

TEMPAHAN DESIGN : Design Majalah Sekolah BAIDURI 2015 dan Manual Pengurusan & Takwim 2016

Assalamualaikum....

Huuuuuuuuuuuuuu, susahnya nak keluar dari sumpahan kemalasan ni...
tak ada mood nak update blog...
dalam hati nak update, nak update...

Bila dah buka entri draft...
pandang kiri kanan, close balik...
aduhhhhh dah tak reti nak menulis...

Kalau dah lama senyap sepi, gitu la jadinya..
nak menulis semula tu amek masa sikit..
update cerita simple2 je...

Kalau boleh tiap2 hari nak up entri resepi atau masak2...
kasi nak asah semula power dan mood nak menulis..
kekeke....

Bulan lepas dapat siapkan satu tempahan design...
Alhamdulillah...

Terima kasih pada Cikgu Sekolah SAG..
yang sudi bagi kepercayaan pada saya...
Tema gold, sempena sambutan Jubli Emas 50tahun, SMKSAG.

Tempahan cara amatur je....
tak sehebat designer lain, saya akuinya cewahh...
sekadar berkongsi minat dengan kekangan masa orang lain...
ada rezeki, saya buat sebaik mungkin....
Terima kasih..


Design depan dan belakang majalah sekolah RM80 sahaja..



Hari Rabu lepas, cikgu sek minta buatkan design untuk Manual Pengurusan pula..
Tema Abstrak...
Alhamdulillah...


Design depan dan belakang Manual Pengurusan dan Takwim SMKSAG RM20 sahaja...

Ada lagi sesiapa nak tempah untuk design cover majalah sekolah dan manual sekolah?
Boleh hubungi saya di emel

islamorangputih@gmail.com

Masih sempat lagi ni...babai


WhatsApp : 019-3330382
Tempahan Design:
Banner | Buku Iklan | Label | Logo | Header/Edit Blog | Kad Nama | Poster

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)