Monday, 9 April 2012

Walimah Zaniza & Sheikh Afiq ~313~

Jadi trademark dia plk ye, ~313~...

Tapi kami xla pergi masa tarikh 31.3.2012.

31.3 adalah tarikh nikah bagi mereka berdua.
1 April xdapat pergi kenduri di Banting kerana ada mesyuarat Agung pada hari tersebut.

Jadi dapat join pada 7 April 2012, di dewan Besar, UNITEN, apa nama, xingat daaa.

Kaler coklat-gold.......
Cam tema ai laaaa........
Sheikh pun berkot India jgk.......
Sekarang dah ramai pengantin berbaju begitu.
Nampak smart kan.......


Baju melayu songket dah pakai dah masa majlis di Banting.
Bila majlis di dewan, mesti la gaun dan kot kan, baru kelas gitu.....
Ai jeles la kat orang yang boleh buat kenduri kawen kat dewan, emmmmm

Tapi, nasib baik majlis ai dah lepas ye.....
Nak kawen sekali lagi, boleh takkkkkkkk, ngeeeeeee

Mashuk plak baju pi makan kenduri dengan tema pengantin, happy


Gaya bebas ceria bersama pengantin!!!

Terjumpa plak kawan lama satu fakulti FST dulu Amierul n Aisyah dengan anaknya.
Gigihnya Amierul, 2minggu sekali berulang dari Sabah ke Gombak, jumpa anak isteri.
Cayalahhhhh thumbs up


Apa la yang ditunjukkan oleh Sheikh kat Mak dia, semangat noooo.......

Jumpa lagi dengan Sarah Azizul dan enSuaminya, Fadhli.
Comeyyyyyy!

Kawan Sheikh agaknya depa ni....
Semangat dua orang tu, lagak seperti pengantin berjalan di red carpet.

Belum jadi pengantin lagi kot, nak merasa la tu, hehehe...

Kami dari rombongan IPU-JASA, NISA Serdang mengucapkan selamat Pengantin Baru,
Semoga Berbahagia sampai Syurga ya...love struck

Sehari sebelum nak pi kenduri pi beli hadiah untuk pengantin.
Tak tahu nak pilih hadiah pe nih..
Zaman 1, sape kawen mesti asyik dapat mineral pot (air penapis tu kan)
Zaman 2, Sape kawen mesti asyik dapat heater tu kan
Zaman 3, Sape kawen, saya pilih nak bagi set taperware mcm ni plak....


Kak Sabrina kata, dia suka sape bagi hadiah taperware ni...
Senang nak simpan makanan dalam peti sejuk.
Almaklumlah bila hidup berdua, apabila rajin masak, kalau makanan tak habis dimakan, mesti nak simpan kannnn, nak elak pembaziran.
Baguslah kan...
Set pinggan mangkuk, gelas, jar, mesti dah ramai yang bagi....

Lagi best kalau dapat set dari IKEA kan, ai tau la tu, syok ehhhhhhhhh
Tapi taperware kat atas tu bukan set IKEA la ye...

Saya yang dapat set taperware IKEA pn Nik Aeshah bagi.
I like, kaler hijau plak tu...
Sama macam bingkai frame IKEA yang Nabilah pesan beli dengan ChikLela.

Adusssss, bila nak hias rumah sendiri nih, tak sabarnyaaaaaaaaa!



No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)