Monday, 16 April 2012

Nak buat jugak lah!


Hari tu masa pi Penang meraikan perkahwinan Ain Rashid, kami singgah pekena pasembuq Penang.

Tempat yang glamor tu, cik tour guide kita, xtau nak bawak ke mana...

Ataupu sebab malam lewat dah, kedai sudah tutup daa...

Kamipun makan la pasembuq bukan di kedai terpilih..

Bila amek isi2 pasembuq ni...

Macam pilih makanan yong tau fu plak...

Pastu dia tambah ubi sengkuang.
Ubi sengkuang mesti la wajib ada
Baru panggil pasembuq, dan satu lagi cucuq udang.

Tapi lain la rasa pasembuq kali ini..
Yang dulu2 rasa mcmana pun dah xingat.
Kecik lagi masa dok Penang.

Tapi memang tau la, xbest mcm dolu2...


Masa pi tengok bilik pengantin, ada poster besar ni...
Ain ni sangat romantik la....siap ada puisi cinta untuk Suami lagi!
Ada gambar dia ngan Wan wat poster..
1 pakej dengan kad kawen dia.
Tapi poster ni xla free...
Harga RM80 kalau xsilap.

Best ar, nak buat jugak ar kat kepala katil nanti...
Mau dak enSuami saya?????




*nak kena tempah kat Kulim, Kedah la kalau nak sebijik camni n harganya. Ikut saiz kemahuan la kan.....



No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)