Tuesday, 6 December 2011

Zoo Negara Part 1 : Kenapa kita pi zoo, Sayang?

~Dah sampai zoo negara seawal 9.45 pagi~

~Bang Cik belikan tiket~
~Tengok rabbit yang 'bercelak'~
~Kuda padi yang dalam cerita 'Zoo' kawan Lan Pet Pet tu~
~Lalu jumpa Penguin plak, comeyyy, sukeee~

~Tengah2 dok tengok nampak ada tikus, penguin kejor tikus plak, hahahaha~

~Syok2 dia berenang, tengok2 dia berak plak, tu kepulan yang putih tu, najis dia eeeeeeeee~
~pastu masuk akuarium...banyakkk spesies ikan heyyyyy~


~Ilusi menelan ikan, kekeke~
~Nak jadi sespesies kerrrrr~
~Cikgu Geografi sedang mengambil maklumat rajah sebagai bahan pembelajaran~

~Menelaah peta zoo sementara menunggu pertunjukan zoo kol 11.30 pagi~
~Antara beruang yang menunjukkan aksi kepada pelancong, yang lain2 banyak tidoooooo je~
~Klu nak masuk taman rama2, kena tambah lagi harga tiket tauuuuu~
~Cantik tak, Subhanallah~
~Madu buatan untuk rama2 hinggap sebagai habitat semulajadinya~
~Bergambar dengan kumbang dalam taman rama2~

~Berehat sebentar bersama2 rama2, heeeeeee~

"Kenapa kita pi zoo negara Sayang? Nanti ada anak, nak kena datang lagi..........."
"Bawak budak2 baru seronok, sebab ada reaksi yang excited tu baru rasa best, berbaloi2 pi zoo."
"Budak2 la tu, Bang Cik ngan Addin, hahaha"
"Ooooo, depa xpenah mai zoo lagi ka?"
"Ntah, ye kot..."


Kenapa nk pi zoo negara????
Ada sesuatu yang excited yang Nabilah rasa, tp enSuami, musykil.......
Iskkkkkkk, dah orang suka, nak tengok, nak tengok, respon xbagus plak...

Ada part 2 dari kamera enSuami..
Sebab bateri handset dah kong sebab rekod video masa animal show tu, haisssshhhhh....


No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)