Thursday, 3 June 2010

Sony Ericsson K770 ( sy reply)



Ok x, yang ni? Best ar sebab ada purple n 3G.. susah nak dapat dual simcard ni. Nanti Nabilah survey kt Lowyad, harga dan soalan 2simcard tu. Kalau xjadi Addeen, amek yang ni je la. Nokia, apa kata Us plak search for it. Cari yg colourful, 3G. Memang la kt Sarawak xda 3G, tp masa depan la sket..Bereh?

memang cantik hanset ni, sesuai la dgn enti yg suka purple =),owh bila nak pi tu,? tp hanset sy mmg dah kedepan 3 tahun lagi. nak tukar 4g palk. xmain 3g (ayat riak sungguh). 

kalu kat srwak bandar je ada 3g. xpelah sy guna je hanset yg ada selagi boleh sms na ckp ok la kot, nanti kalu dah meragam baru sy tukaq yg baru ok

Kalau nak tengok yang comel dan proper sket maklumat lengkap pasal hanset ni, klik di sini, ha..

General

2G Network

GSM 900 / 1800 / 1900
3G Network UMTS 2100
Announced 2007, August
Status Available
Size Dimensions 105 x 47 x 14.5 mm
Weight 95 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 1.9 inches
- Wallpapers, screensavers
Sound Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
Speakerphone Yes
Memory Phonebook 1000 entries, up to 2500 numbers, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Internal 16 MB
Card slot Memory Stick Micro (M2), 256MB card included
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Camera Primary 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, LED flash
Video Yes
Secondary VGA videocall camera
Features Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront), RSS feeds
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes + downloadable
Colors Truffle Brown, Ultra Violet, Sandy Beige, Henna Bronze, Soft Black, Natural Brown, Serene Black
GPS No
Java Yes, MIDP 2.0
- MP3/AAC/MP4 player
- TrackID music recognition
- T9
- Picture editor
- Picture blogging
- Organizer
- Voice memo/dial
- Stopwatch
Battery Standard battery, Li-Po 930 mAh (BST-38)
Stand-by Up to 400 h (2G) / Up to 400 h (3G)
Talk time Up to 10 h (2G) / Up to 2 h 35 min (3G)
Misc SAR EU 1.69 W/kg (head)    
Price group



No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)