Wednesday, 26 August 2015

TEMPAHAN : Makeover Blog

Assalamualaikum..

Alhamdulillah...
terima kasih kepada mereka yang sudi menerima khidmat NH Design untuk makeover blog anda...
Terima kasih...


~SEBELUM~


~SELEPAS~


~SEBELUM~

~SELEPAS~

Dah mula dok makeover blog orang, terasa bersemangat la plak..
nak makeover blog sendiri pula...

Tapi tetiba dapat link blog Dr bos yang lama...
masih jejak yang lama...

Ada angin, mood rajin mai..
saja2 tukar muka baru...
last saya design tu tahun 2013 sebelum habis kontrak...
so tukar baru yang lebih simple...


Belum siap sepenuhnya..
dah lama tak kemaskini blog ni..
labelling pun tak ada tag, kena rajin lagi masuk kemas2 blog ni..
ex-bos ni, update entri setiap hari, tapi kurang cakna dengan penyelenggaraan blog seperti labelling, hehehe...
Dr. semakin sibuk dengan pembinaan Masjid Al-Umm yang dah nak siap ni..
tak sabar nak meraikan perasmian masjid ni.. [sebab pernah terlibat dengan mesyuarat JK Masjid]
harapnya berkesempatan tak lama lagi, inshaAllah...


Ada yang berminat nak tempah makeover blog/website? RM30-RM50 sahaja.
Buat blog/website? RM50 sahaja.
Servis update blog/website tanpa had bilangan entri RM10 sahaja sebulan [maklumat sedia ada dan arahan yang lengkap]
WhatsApp : 019-3330382
Tempahan Design:
Banner | Buku Iklan | Label | Logo | Majalah | Header/Edit Blog | Kad Nama | Poster

1 comment:

  1. Wah, terima kasih cik bell. Terharunya dapat jadi contoh blog yang dah dimakeover. ;)

    Rajin bebenor hang. Moga makin maju jaya.

    Heheh..Cantik blog hang.

    Meh jenjalan blog kami ni.

    Natrah Mohamed

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)