Tuesday, 10 January 2012

Cuti-cuti sekolah bersama enSuami, =)

Xbanyak aktiviti best yang boleh dilakukan.
Namun tetap syukur sebab masih berkesempatan untuk bertemu.
Kalau la tak, sedihhhhhh.

Yelah dok jauh ni, banyak benda xleh buat bersama2.
Masak bersama, makan bersama, wat keja bsama, tengok tv bsama..jalan2 dating, pegang tangan...
Nama ja dah kawen 9bulan lebih, tapi masa bersama berdua bercinta mcm org lain, xsampai sebulan.

Alhamdulillah peluang cuti sekolah sebulan lebih ni, dapat la berdua dengan enSuami.
Hujung minggu je dapat jumpa, sebab hari kerja, Nabilah di Bangi.
Jumaat petang baru pulang dengan enSuami ke Sekinchan.

Dan semua yang tahu, cuti sekolah ni la, Nabilah pulun amek lesen.
Alhamdulillah di minggu akhir cuti sekolah baru lulus keseluruhan.
Baru selesai satu misi cuti sekolah ni.

Ada satu hari tu, kuar ke Jusco membeli baju sekolah baru untuk enSuami.
Bukan student je nak kena beli baju sekolah baru, cikgu pun nak jugakkkkk baju sekolah baru, hehehe.
Extra beli kemeja tangan pendek untuk pakai jalan2 agar tampil kemas dan bergaya, cewahhhh..
Asyik tshirt je, dok kemah haa...

Habis shoping, singgah makan kat foodcourt tu.
Szilling jugak yg menjadi pilihan.
enSuami pilih YeeMee, pnIsteri amek koeyteow.
Asyik koeyteow je pilihan saya, hehehehe.....



Esoknya 25 Disember, malam tu, anak2 makabah ada surprise!!!!!
Sambutan ulangtahun perkahwinan Mak Robisah dan Abah Shari utk kali keeeeeeeeeeee



Semangatnya enSuami nak makannnnn, isk
Bukan main ye, makan besar malam tu...

Sengkak perut, huuu
Alhamdulillah dapat menikmati rezeki Allah, asbab dari CikNawal kekekeke.....


Cantik plak enSuami kata tengok lampu ini...
Nape berkenan nak letak kat umah ke?
Benda2 mcm ni dah xjadi mustahil lagi bagi orang zaman sekarang.
Ada duit semua boleh beli.
Dulu punya la peghak, tengok benda2 hebat mcm ni.
Sekarang, kat mana2 pun orang mampu miliki.
Rumah sape yg ada lampu macam ni, angkat tangan, heeee =)

*Zaman dah berubah, teknologi semakin mudah, asalkan manusia xlupakan Allah....


No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)