Thursday, 5 January 2012

Bila Sayang nak Pregnant???

Sejak kawen, sebelum cuti sekolah dan semasa cuti sekolah yang panjang....

Soalan Bila nak dapat baby ni? Bila nak pregnant? Dah ada belum? Berisi ak ag?

Hehe, kadang2 OK je jawapannya...
Belum ada rezeki lagi...
Ermmm, tengok la nanti...
Kalau nakal sket, Sedang gigih la ni...hahaha
Kalau berserah ja, Tolonglah tanya pada Sang Pencipta...

Habis tu bila dah dihujani soalan2 camni, mengadu la kat enSuami..
pnIsteri : Sayang, orang tanya ...bla..bla..bla..
enSuami : Ye?
pnIsteri : emmm..
enSuami : Sayang, bila Sayang nak pregnan?
pnIsteri : ???#%$&*@~#&%?

Kalau orang tanya tu, boleh la sabaq n terima lagi..
Ni enSuami yg tanya, mmg nak kena lekuk arr ni..

My pregnancy target ticker kat bawah tu pun dah xrelevan lagi...
Dah 0 weeks 0 days...
Dah tamat tempoh percubaan...
Hari ini nak remove sudaaa...

Pada kawan2...
Terima kasih kerana mendoakan kebahagiaan kami.

InsyaAllah, ada rezeki yang akan Allah kurniakan untuk hambaNya.

Sebab Allah tidak memberi apa yang kita minta, tapi memberi apa yang kita perlu.
Semuanya ada hikmah untuk kebaikan masing-masing.

Kami suamisteri meredhai ketentuan Allah sang Pencipta.
Keja2 nak dapat baby bukanlah perkara mudah yang boleh dibuat sendiri.
Semuanya dari Allah.
Kami terima semua, =) jgn risau sangat OK.
Pada sahabat rapat (yg dah kawen) yang kadang2 juga bkecil hati dengan soalan2 cepumas di atas, bertabah lah ye..
Senyum aja, minta diorg tlg sama2 doakan, akan diberikan rezeki cahaya mata tu, ngee

Ok, saya nak membujang lagi, tadaaaaaaaaa..........


No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)