Wednesday, 26 January 2011

Hadiah Pertama Perkahwinan


Uppa : Salam Nabila masih guna alamat no16 jalan 1/2A ni ke?
Nabilah : Ye uppa. nak hantar yang tu ke? Nanti tulis Nabilah yang CumiL tau, =)
Uppa : Baik, Nabilah yang comel...

Wah, best best, hehe. 
Hari2, uppa cakap nak pos flash drive, koleksi anime favourite dia. 
Nabilah orait ja, Uppa bagi, Nabilah tengok, tihihi.

Hari Isnin, 24 Januari 2011, balik rumah waktu tengahari tu, tengok kat peti surat, xda.
Emm, xsampai lagi.
Masa tengok pagar terbuka ni, isk Dira ni xtutup pagar ke masa keluar tadi?
Tapi, tiba2 ternampak sesuatu yang luar biasa kat motor Sheila.
Macam surat, yeyeh! Macam surat.
Nama saya, ada x?
Tengok tengok..YES!
Royal Air Mail.
~Nabilah Yang Cumil~

Kalih belakang,
~Azman Yang Mantap~ tuuuuuuuuu...
Huhuhuhu

Buka kat dalam, ada kalendar
 ~Northern Ireland 2011~

Pas2, nampak flash drive, 2GB seyh!
Dengar hari2, Uppa kata 1GB.
Penuh dengan cerita anime.
*Tapi belum tengok lagi ada cerita pa kat dalam tu, anime yang mana satu...

Pas2 saja la selak2 by page kalendar ni..
Alek2 page yang last, ada ni...
Xsangka, Uppa pandai buat surprise.
Bila ada ucapan Selamat Pengantin Baru, baru Nabilah teringat Uppa kata nak kasi kalendar merangkap hadiah kawen skali.
Oh ye, OK Nabilah terima dengan hati yang gumbira.
Terima kasih, Azman Uppa@ Azman Senpai sekeluarga, 
*belum kawen lagi tapi dah dapat hadiah kawen.
Alhamdulillah, =]
~Semoga Perkahwinan Nabilah dan Hasyim berjalan lancar dan dipermudahkan, insyaAllah~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)