Tuesday, 26 October 2010

Veil & Spiderweb

 Hari ni apa mimpi ntah, teringat plak nak survey pasal benda2 ni. Tapi rasanya Nabilah memang bercita2 untuk buat veil sendiri. Cuma design dan corak2nya belum ada ketetapan lagi. Masih mencari2 idea.

Wak, Nabilah nak yang meleret2 camni Wak... Boleh x?
Wak gelak2 je, jawapannya.
Emm tau la tu, xsesuai untuk kamik..

 Nak yang kecik2 comel dan berlapis2 camni, OK x?
Ini sesuai untuk pakai gaun gold tu nanti. Tapi mesti xreti buat nih..
Camna puncanya, masih belum dapat dirungkai lagi. Adakah potongan kain yang besar dan dilipat menjadi berlapis2? Ataukah memang asing2 dan berlapis gitu?

Akhirnya terjumpa sesuatu yang lebih mudah untuk direalisasikan.
Yahaha, design veil orang Melayu je, bukan omputih pun kan..

Ni untuk baju gold..

Ni untuk purple. Tapi rasanya net tu putih je.

Rupanya, inilah bentuknya veil Malaysia
InsyaAllah boleh dipraktikkan, saya suke =)

Mata kami rambang bila nampak ni.. Camna ni, saya suke. Tapi jualan dalam US Dolar, xreti lah ceq.
Wat hiasan je la kat sini. Emmm =(

 Yang ni adjustable yang lembut, bo pusing2 ikut suka. Tengok kat Nilai3 haritu dalam RM170 kot..

 Yang ni macam cekak. Ada tutorial wat camni, tp dia guna bunga lis je, simple..

Yang macam ni, mau cucuk kat sanggul rambut, OK la kan?

Tapi, saya sangat suka yang ni....
Adusss, cantiknyaaaa...

Ni omputih pakai, jenis bulu2 je..Cantik la juga kan.. Kalau yang bertudung pakai, ngam x?

1 comment:

  1. assalam...sy nak tny..ada jual@ sewa cekak spider ni x? please reply me...amie_0706@yahoo.com

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)