Friday, 7 October 2016

Macam mana 'bloglist' boleh hilang?

Assalamualaikum.

Hai korang punya blog jadi macam saya x eh?

Petang semalam baru perasan, masa nak add 'bloglist', sekali tengok tak ada..
Refresh byk kali pun xda, aik..

Tak puas hati, buka layout [berwajah baru kan?] Memang sah xda langsung!

Saya tak ada edit apa2 pun..
Lama berbulan dah xbelek apa2 pun kat blog ni..

Klu update blog pun, taip2, publish, terus tutup.
Memang xcara la nak deko2 blog ni, xda masa...

Tu yang hairan tu macam mana boleh hilang..
Habis lah link2 penting yang saya simpan.
Macam mana nak cari balik, huhu..

Baru sikit dapat tambah link blog kawan2 yang saya ada bookmark dalam laptop.

Meh tinggal kan link blog korang ya..
Nanti boleh saya add dalam 'bloglist'saya, please..

Bukan ku pinta, hilangnya 'bloglist' tu,
Tidak ku sangka, rupanya begini..
Sedeh weh...



#Kempen1Gram1Bulan1Keluarga
#NabilaHasyimKayaEmas
#SemuaTentangEmas
#0193330382

6 comments:

  1. Ai pelik tu kalau tetiba hilang..
    Selamat add semula la ye.
    Ini maknanya memang kena aktif buat entry baru sokmo barulah blog tak merajuk. Hihi

    ReplyDelete
  2. yui xchk lak lg.. trus BW je dulu ni..heheh

    ReplyDelete
  3. tq masih ingat kat kita..haha..
    ada juga dgrorg cita link hilang ni

    ReplyDelete
  4. ptt pun,lastweek bw sni tgk link xde,blog kak azie kitchen pn sm gak..ingt sbb design baru..dhla bnyk kan..xpela slow2 add balik ye :)

    ReplyDelete
  5. saya pun sama. tapi pastu eh ada balik. kejap hilang kejap timboi.. haha

    ReplyDelete
  6. sama dgn bloglist sy..sume dah hilang..hari ni baru nak tmbh list list yg hilang..blog nabilah ni jadi favourite sy tau..suka sgt baca...

    ReplyDelete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)