Wednesday, 13 June 2012

PPOC 1353~lalalalala~

Mesti korang xpaham mende kan..
Sapa yang ada kaitan je tahu..
Tapi bukan le apa sangat pun, tapi excited lah..

Tu yang nak share kat sini tu.
Simpan dalam diari online saya ni..
Dalam sejarah, mungkin dalam bulan lepas kot.
Tak ingat daaa.
Lama terperap gambar ni, almaklumlah sakit tangan, xdapat menulis..hee hee

Rasa xda mood plak nk menulis panjang2 ni.
Sebab hati tengah excited dengan benda lain.
Benda lain? Apa tuh?
Hehehe, rahsiaaaaaaaaaaaaa

Ni ha nak habaq mai.
Dah dapat nombor member untuk Proton Persona Owner Club (PPOC)
Ni ha nombornya.....

Photobucket

Lepas ni harus ada sticker plak arr...
Tapi belum ada tempah lagi.
Kena tunggu dulu...

Nanti boleh la nak ter'spot' orang tu orang ni..
......Hehehehe.......

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)