Saturday, 23 January 2010

D.I.Y 2 : Rozet untuk Family Sekinchan


Puas hati!!! mmg puas hati tgk benda ni, jatuh hati terus mcm vvip plak huhu
Dulu awal2, xnak pun buat rozet2 ni.
Rasa membazir, sebab xfx sgt dalam majlis.
Tapi bila dah selesai, wat keja2 bakul tu, ada lagi reben paper yg lebih.
Cam membazir kalau xbuat pa2.
Pas2 teringat pasal rozet, boleh la cuba jadi ke x.. bgus2

Akhirnya, jadilah begini.
Nanti 2rozet yang bunga besar tu, untuk mak n abah pakai.
Nanti mesti orang tercari2 mana makayah pengantin.
Jadi harus ada rozet, bagi obvious sket =) oo yeka pn intan n ust ahmad xpakai ke
Pakai la, insyaAllah. Cuma xbuat lagi ja. Dah family Sekinchan ada, xkan Kedah nak kalah, huh!

Tapi cakap siap2 la xlawa sgt, tapi harap boleh digunapakai masa kenduri nanti.

Nabilah dah siap letak perada..
Kasi liplap n ceria, gitu =) lip lap ye, menarik ni

Yang kecik2 camni, untuk adik2 Wak pakai tau... 
oooo nak ke depa pakai, tgklah nanti

Ok harap semua gembira pakai rozet ni yang xseberapa.
Sebab xnak membazir, jadi habiskan je semua barang2 yang ada.


Terima kasih n minta maaf..
Salah silap...
Nak jadi ahli keluarga baru, aush, takutnyer.. =]
takut ke? sy lagi takut enti doakan dapat pegang amanah yg besar ini
Ya, insyaAllah, boleh =)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)