Monday, 8 March 2010

SOUTUCS '10 - AL HAMRA' JUARA!!!


MEnang apa ni? menang sorak ja Ka,kalu ada sorak =) tp mcm sunyi ja suasana ni mana hadiah ni, pakej cuti ke korea kah?,
Kak Shida (Pengarah) Nada sedang sibuk nak setup utk entertainment ungu cantik juga baju mcmtu

 
 Nak pasang belon2, bagi nampak meriah sket, meriah belon ke orang ni=), Ayt provok ni promisi kurang luas ni, patutnya masuk harakah ke, keadilan ke

  
 Sarapan kami : Nasi Lemak Mak Lina dan Kopi Radix. Mai secawan!!! aik perserta makan nasi lemak, ini menganggu suara,ini cobaan sabotaj patutnya makan pan cake wif honey baru sesuai dgn anak tekak, plus air tamarin origianal tanpa sugar, baru sesuai =)

  
 Pintu masuk SOUTUCS '10 (salam anybody home)

  
 Setia menanti pendaftaran, mana peserta ni xpe cubala promo kat radio selangor ke pasni pihak publisiti kena usaha lebih kuat kot, guna semua saluran yg ada utk setiap program,jgn hanya brgantung pada blog n fb tp kena turun ke akar umbi=) ayat politik cikit, baru lah dapt sambutan cik nisa sekalian.

  
Isi borang...Semangat nak masuk, huhuhu.. Penat sms, tepon Fiza spya mai masuk SOUTUCS. Bukan senang nak pujuk Nurul. Akhirnya, kami JUARA, Alhamdulillah!  em peserta 3 org xda yg kalahlah, enti perserta merangkap AJK ke ini x adil- jadi juara ni maknanya mewakili serdang ke peringkat negeri ke? wah2 bahaya jadi terkenal pasni. gambr masa ni gabra ke, ketaq,perassaan tu?

 
  Kak Jah (Ahli rumah BR, Degree kt UK-Master kt FPI,UKM) ini hakim ka

 
  Ni la Cikgu Muzik SR, Cikgu Shahida Aishah. Ceritanya dia asal dari Kedah. Dia la yg menilai dari segi vokal, pitching dan tempo. Cayalah Al-Hamra'!Yahuuu!! la alhamra ni menang sekali dah riak, blm jumpa kumpalan solehah tu =)

Gambar masa menyanyi, harem nak tunjuk, hahaha! Tengoklah dulu kalau kamera Natrah, ada amek gambar kitorg dat time. Masa Nabilah nyanyi, xda la orang nak amek gambar.
Nabilah solo, nyanyi lagu Sebiru Hari Ini. Fiza nyanyi Muhasabah Cinta. Hehehe....guna minus one ke ?

 Haaa, Natrah dah hantaq gambaq dari kamera dia.. Ni ja yg ada masa nyanyi tu. Ni nak stat nyanyi ke dah hbs nyanyi ntah. Ke masa dengaq komen dari Juri kot... sy selaku juri profesional plak komen 1.mana micropone kamu ni?, 2. kamu ni  org yg x cintai tanah air nyanyi lagu kumpulan indon 3.sy rasa la awak semua ni nyayi lari dari  melodi la , 4. knp kumpuln kamu ni xda kesergaman pakaina tolak 20 markah!!
pegang lirik ke tu, potong markah 20 lagi =)
   
Bergambar kenangan selepas Program bersama Juri.
 
Yang belakang Fiza tu, Juara utk kategori solo, nyanyi lagu "InsyaAllah"



LESTARIKAN INISIATIF IMEJ SELEKTIF

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)