Wednesday, 12 June 2019

Katil Navy Blue Baru untuk Bilik Utama

Assalamualaikum semua..


Cerita hot2 hari ni. Cerita mlm tadi, sedap tido 4beranak dgn tilam baruπŸ’ƒ Double Queen utk katil navy blue yg baru beli bln 4 lepas.
.
Frust sbb rendah sangat, beli online la katakan. Tgk kat mudah.my je. Bila dh sampai, lapik tilam rendah 5inci je, tak ingat nak tya psl ni. (Sbb nak navy blue, punya pasal, 😝). tapak pun xda lock antara 2panel, Miqdad tolak pun, panel tu boleh bergerak, emm 😏.
.
Nasib ada 2keping karpet yg dah xguna, buat lapik bg panel tu tak bergerak, dan tilam pun jadi xlicin sgt. So maintain la sket kedudukan tilam n panel katil tu. Nasib ai bijak kan 😚.
.
Alhamdulillah, dengan gaji CUCKOO, dapat setelkan satu2 wishlist keperluan rumah. Walaupun tak banyak mcm gaji org bekerja, tapi dh cukup okay dan bersyukur utk ai yg bstatus suri rumah. Dah boleh Online shopping sedia, kira okay la tu kan 😘. Sayang CUCKOO ketat2 😍
.
#usahawancuckoo
#nabilahasyimsfamily
#wishlisttercapai




#TautanHatiNabilaHasyim
#AgenCUCKOOMalaysia
#nakpasangCuckooWasap0193330382 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)