Friday, 19 November 2010

Cerita-cerita Dolu-dolu ^^

Usrah Gabungan JASA @ Teratak YB Che Rosli

Natrah dok pangku Hero Ahmad Nasih

Anak kak Norma (Fkejut) sejibik cam muka Kak Norma =)


Mesyuarat AJK Program Hari Keluarga JASA @ Teratak NatrahOdeng

Hehe, Ayuni pi masuk toilet, dia tanggalkan cincin.
(Knapa mest bla masuk toilet, nk kena tanggal semua cincin???)
Pas2 ceq try sat. 
Tgok sejibik batu dia, pas2 ada kiri kanan kot pengiring, tapi kecik sket saiz tu.

Baru tau, cincin ni cincin merisik. 
Untuk dia punya plan majlis, terus akad nikah nanti.
Dah xda majlis untuk tunang.
Yang ni saiz 12..muat2 ja masuk. 
Kalau kegemukan bertambah, alamat melekat la kat jari ni sampai bila2, dah xbo tanggal lagi.


 Urusan di Bangunan SUK Shah Alam


Sebelum nak pi, kna balik umah Nada dlu, untuk amek Aisyah, adiknya.
Balik umah, tgok KakTi dok kutip buah jambu air, pokok jiran umah diorang.
Kami pun sama jugak join sambil makan langsung dipetik dari pokok.
Terbaik dari ladang!!! =)




Semangat KakTi dok petik2 masuk dalam plastik.
Bagi ke kitorang umah bujang.


Akhirnya plastik beg yang penuh dengan buah jambu ni, lupa di amek kuar masa balik dari SUK.
Xda rezeki la ahli rumah AlHamra'.
Kami ja dapat makan fresh kat bawah pokok.

Sampai bangunan SUK, Nada buat lawak xberenti kat pakcik guard untuk amek pas pelawat. Nabilah ingat xpenting sgt.
Rupanya pas pelawat tu la jadi kunci untuk pintu lif.

Dah xdak kunci, kena tggu orang la bukakan pintu lif untuk kitorang masuk, aigoo..=/

Pas2 dah jalan2 pi mana2 guna tangga, sempat la jumpa pemandangan yang cantik ni.



Nampak realnya, macam amek gambar betul.
Walhal, hanya lah lukisan semata.
Waa cayalah, tabik respek kat pelukis ni, memang berjaya menghidupkan lukisan ni, Tahniah!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)