Monday, 13 January 2020

D.I.Y: Label untuk Jadual Harian Persekolahan Hafni

No photo description available.

Projek hari ni.
Siapkan jadual sekolah Hafni.
Tapi ni baru setel sekolah agama.
First time, try buat sendiri.😙
.
Mula2 dah beli A4 sticker, tapi hari ni tak sempat dah nak cetak semula pada sticker. Guna yang cetak pada kertas biasa je, kertas recycle lagi, hahaha. Alang2 nak salotape kan saje, guna je la apa yang ada 😬.
.
Hafni cuti hari ni, berikutan selesema, datang batuk dan demam. Dah ke klinik untuk test influenza, keputusannya level C.😷
.
Alhamdulillah hari ni dah tak ada selesema, demam pun dah kurang, batuk2 je ada lagi. Sepetang ni dia tidur lena, mudahan lekas sembuh, Amin 🙂
.
#makanakbarumasuksekolah
#organizingismyfavourite
#nabilahasyimcuckoo





#TautanHatiNabilaHasyim
#AgenCUCKOOMalaysia
#nakpasangCuckooWasap0193330382 

2 comments:

  1. assalamualaikum. lama tak jenguk sini. kita so far tampal sticker nama & kelas anak je kat tepi buku. utk pastikan yang buku2 dia tak hilang & dia mudah cam buku2 dia. so far dah masuk tahun ketiga guna method yg sama..alhamdulillah takde masalah buku2 hilang. kita tak rajin nak buat macam Nabila..lagipun takut jadual berubah..jenuh nak tukar sticker. selalu sgt jadual berubah especially sek kebangsaan. huhiii.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ada ek jadual berubah..
      tak terfikir lak camtu, hahaha..

      tp senang je la, buat sticker ni.
      dah 3minggu ni, suh dia amek sendiri buku2 masuk beg.

      smpikan malam tadi pun dia tya, "Umi, hafni tak tukar buku lagi lah?"
      "nak tukar ape, esok sabtu, hafni nak sek ke?" :D

      Delete

Terima kasih untuk komen bernas anda :)