Friday, 1 March 2019

Jana Pendapatan 4 angka dengan PENAPIS AIR WATER PURIFIER | PENAPIS UDARA AIR PURIFIER MURAH DARI CUCKOO MALAYSIA

Assalamualaikum...

Lama nak cerita, tapi tak dan lagi nak menulis..
hari ni gagah gak, walaupun dah lewat petang..
kita dapat cuti ABC, so ada masa sikit nak berjimba..

Berjimba dalam rumah je, depan laptop, guna internet..
senang je kan zaman sekarang ni..
nak buat kerja full time ke part time ke
dari rumah pun boleh..
jana pendapat beribu2...
hanya dari rumah...

Selalu orang sebut 4-5 angka sebulan...
nak dapat ber K K K, mustahil ke?
tak mustahil sekarang ni...
dengan adanya bisnes atau pekerjaan sebagai Agen Cuckoo..

100% free daftar...
100% online operation...
100% cashless...
100% company stabil dan plan insentif yang terbaik...


Saya masa dalam pantangkan Miqdad,
terfikir sekejap, macam nak kena buat bisnes dengan serius..

Bisnes apa ye nak buat?
nak bisnes, tapi tak nak jual barang..
saya nak keluar rumah, susah sket..
hopefully tak perlu pos2..
kalau jadi dropshipper pun tak perlu pos..
masa tu tak terfikir plak nak jual2 kat shopee...

Yang saya tahu, saya nak buat something..
seperti servis tu... kita tak jual barang, tapi kita berikan servis.
dan orang pasti cari kita untuk dapatkan servis tu..
ada 2 senarai servis yang saya nak buat..
inShaAllah akan datang kalau ada rezeki nanti...

Sebelum nak buat 2 servis tu, saya nak kena cari modal dulu...
Fikir punya fikir, teringat pasal CUCKOO.
Terus wasap kawan yang sebelum ni ada baca kat blog dia tentang CUCKOO, sebab dia beli dan kemudian jadi Agen.
Saya tanya best tak jadi agen CUCKOO?
Mcmana income dan insentif komisen dia?
Senang cakap gaji CUCKOO la...
Dia cakap okay la, komisen agak besar, senang nak dapat 4 angka...

Dengaq 4 angka tu, kita cepat tertarik kan?
Sebab kita nak sangat 4 angka tu..
Sapa tak mau kan...

Alhamdulillah rezeki dipertemukan dgn team yang terbaik.
Beruntung sangat dapat kenal dengan family ALKHAIR.
Bos group, NM Khairul Nizam yang sangat baik.
Team Leader CikYun, yang banyak sangat ilmu marketing.

Kalau kita rasa tak tak pandai, diorang boleh ajar step by step.
Ramai yang boleh dapat sales walaupun baru satu minit atau satu hari menjadi Agen.
Rezeki masing2, ada cepat ada lambat....

Yang penting terus usaha, usaha, usaha.
InShaAllah semua bermula dari 0.
Baru la mendapat 1 kemudian 2 kemudian 3 dan seterusnya....

Bila nak mula berbisnes ni..
Paling penting nak kena buang MALU...
Yang ni la yang paling banyak menebal bersarang dalam diri ini, huhuhu...

Susah tu nak mula membuang MALU utk menjual barang.
Tak pernah nak jual2 barang, tetiba nak iklan kan...
Nak kenalkan diri kita sebagai agen...
Fuh lama juga saya jadi silent reader dalam group wasap.
Sebab tunggu nak hadam dulu dengan semua produk2 CUCKOO.

Masa awal masuk tu, bila tengok katalog, macam banyak je produknya...
Lama2 baru faham, jualan rancak ikut promosi..
Yang hot item, selalu disebut, cepat la ingat...

Lepas dah faham tu, habis pantang, saya pun mula update FB, untuk bagitau kat semua yang saya dah jadi Agen CUCKOO..
Nak branding diri pun amek masa...
Kena continues bagitau orang yang kita agen CUCKOO..

Hai semua...
Nak bagitau ni saya agen CUCKOO..
Kalau korang tak ada lg penapis air kat rumah, berminat dengan CUCKOO, boleh wasap saya ye, 0193330382..

Haa gitu...

Kalau termimpikan CUCKOO, wasap Nabilah ye..
Good nite 😘

Heee, lama2 dah imune dah dengan iklan CUCKOO.
Ulang2 lagi sampai korang semua dah ingat..
Nampak CUCKOO je, teringat kt Nabilahasyim 😘

Ramai yang buat part time je..
Masing2 ada kerja hakiki yang lain..
Ada beberapa orang je yang suri rumah seperti saya.
Yang dalam group ALKHAIR ni la..
Group lain banyak je yang buat full time dengan CUCKOO...

Sebab kadang2 tu gaji CUCKOO lagi banyak dari gaji hakiki...
Dalam CUCKOO, tiada limit tiada achieve target sales..
Semua ikut kemampuan dan kehendak masing2..
Anda buat, anda dapat...




Seronok dengan komisen Cuckoo boleh beli macam2, apa yang ada dalam wishlists masing2...
mesti panjang berjela kan..
tunggu duit ada ja, ada duit, semua boleh beli...


Jom, ada yang nak join?
Wasap Nabilah ok, 0193330382..
Nabilah boleh cerita details..
Untung sangat dok dalam group ni..
Ada leader yang hebat..
Sharing cara cara buat sales, bahan2 iklan, guide step by step melalui kelas, video live, wasap..

Banyak online je..
Sebab dalam group ni, Agen ada dari setiap negeri.
Jadi online adalah medium yang paling mudah untuk berhubung dengan semua...

Kalau tak nak jadi agen, nak beli je cuckoo..
Haa boleh je wasap Nabilah..

Sekarang ni best sangat ada promosi combo ni..
Kalau kt umh tu, mmg langsung tak ada penapis air, elok sangat la rebut peluang ni...

Goood Combo ni mesti mix penapis air dengan udara..
Tak kisah model mana korang nak..
Asal mix udara dan air..
Dapat free gift

Kat rumah belum ada penapis air dan udara? Hubungi saya #0193330382 untuk order. Limited stock, tamat bulan Mac ni, termasuk free daftar RM265..



No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)