Friday, 23 March 2012

Hati Sarawak terbang ke Bangi (",)

Pada waktu diri dilanda kesedihan, ermmmmmmmmmm...

enSuami sibuk ke Daro...
Hanya boleh sms, tanpa dapat tepon dan berinternet...

Sibuk dia bersukan, eh bukan......... pelajar yang bersukan [baru betul]
Cikgu tengok2 aja....
Bila tanya bersorak x untuk student????
Emmm, tengok aje, buat pe nak bersorak.......[xbersemangat langsung cikgu ni,isk!]
Oops, takkkkkkkkk
enSuami saya keja dia jaga PA System...jauh dari kawasan trek pertandingan.
Wah, hebatnya enSuami saya....

Menjadi urusetia siaraya di peringkat Bahagian Daro [gabungan dari empat Daerah]
Woow, besar tu...
Glamernya enSuami saya, hehehe
Tahniah ye........
Berbakti mencurahkan tenaga dengan kemahiran dan kebolehan yang ada..

Sebaik2 manusia, adalah yang bermanfaat untuk masyarakatnya...
Alhamdulillah dapat lagi pahala untuk saya!
I Like!!!


Seawal 5.45 pagi dah bergerak ke Stadium...
Tinggal kat hotel pun, hotel xdak ayaq plak...
Kesiannya kat depa....
Ujian, cobaan cobaan cobaan..
Sabaq nooooooo

Kat pejabat plak, tiba2 ada orang menjual...
Cenderahati frameeeeee dari Sarawak heeeeeeeeee....
Menyumbang la sket, jauh2 orang tu datang ekkkk.
Beli 1 RM8, beli 2 RM10.
Share le Nabilah dengan Kak Sab beli frame ni.......

Ok lepas ni boleh gantung gambar dengan enSuami di rumah baru, yahuuuuuuuuuuuuu.....


*Bila orang perantauan Sarawak nak balik Bangi lagi? emmmmmmmmmmmmm =|

No comments:

Post a Comment

Terima kasih untuk komen bernas anda :)